0

Pijn nek schouder tintelingen arm

Het voelt 'dood' aan, heel vervelend. Het rare is dat het begon in mijn linkerwang, net alsof je een verdoving van de tandarts gehad hebt die net aan het uitwerken is; zo'n soort tinteling. In de loop van de dag begon dus mijn duim mee te doen en sinds vanmorgen krijg ik steken in mijn linkerschouder. Wat denken jullie, toch maar even langs de huisarts gaan? (Ik ben niet zo'n dokterganger, maar toen gisteren de hele linkerzijkant van mijn lijf ging tintelen vond ik dat toch zeer onprettig.) neck Bedankt voor jullie adviezen! Pagina 1 van.

Stijve nek /schouderspieren; 5 fijne oefeningen

Doet er niet toe! Gast Geplaatst: 20:51 heee allemaal, ik heb een n0g al licht gevoel in mijn arm. Het is eigenlijk aldoor zo maar ik merk het het meest als ik achter de computer zit. Ik heb ook de hele tijd een zwaar gevoel in mijn been. Ben nog maar. Weten jullie wat er met mij aan de hand is? Boshuis14 Gast Geplaatst: 20:54 ik ben sinds een paar weken ook de gelukkige die geen hand, of vinger of arm heeft die tintelt, maar m'n duim van de rechter hand. Eerst begon het met een keertje, maar na decoltè een week deed hij het de hele dag door. Ook in bed tijdens de nacht gaat het door. Volgende week wil ik er mee naar de huisarts, om te kijken wat hij er van denkt. Als het bij mij zou helpen dan meld ik mij weer. Gr Hans Gast Mandy gast Geplaatst: 9:52 Sinds enkele dagen heb ook ik last van dat tintelende slapende gevoel waar de meesten het hier over hebben, vooral in mijn linkerhand tussen duim en wijsvinger.

ook dat de ringvinger en de pink in "klauwstand" staan? Of de zenuw beschadigd is kunnen ze goed onderzoeken. Serre gast Geplaatst: 19:12 hey dag allemaal ik serge en ben 20 jaar een goed halfjaar geleden heb ik een soort van aanval gehad ik nam toen xannax ik ben toen onmiddelijk gestopt met die medicatie te nemen nu een half jaar later heb. Zit bijna de gehele dag achter de pc, en zie dat meer mensen dat doen. Mijn pink tintelt alleen, en dat is nu al een week. Met slapen heb ik geen probleem, denk dat ik eens een ander toetsenbord aanschaf, en de houding ten opzichte van het scherm aanpas, want ik merk nu dat mijn gehele hand op de handpalm linkerzijde rust. Woon op Cyprus, dus qua warmte zit het hier wel goed.

Tintelingen in armen en handen, wat is er aan de hand?

Het is vervelend en het geeft een onaangenaam gevoel. Ik werk veel op de computer. Zal het daaraan kunnen liggen? Help diedel Geplaatst: 10:28 hallo allemaal 2 jaar terug heb ik een carpaal tunnelsyndroom gehad en je kunt wel last hebben van je hele arm. Ik had dat ligbad vooral 'snachts. Ging dan uit bed en zwaaien met de arm. Ik kon ook moeilijk dingen zoals de tandenborstel stofzuigerslang enz in de hand houden werd de hand helemaal doof. Zo zie je dat iedereen anderen klachten kan hebben met de zelfde aandoening. Gast Geplaatst: 12:40 Hema, de klachten die jij beschrijft komen mij heel bekend voor. Ik heb zelf een zenuwbeschadiging ten hoogte van de pols, waarbij ik inderdaad ook geen bijna geen gevoel meer heb in mijn pink en een deel van mijn ringvinger en het deel van de handpalm onder de pink.

Heb nog steeds een dode hand, het trekt door tot in de arm met tintelingen, maar mijn voet gaat ook meedoen. Word er knap wanhopig van. Ik ben werkzaam in de gezondheidszorg, heb eigen spreekuren met injecties, bloeddrukcontroles. D maar zit ook vaak achter de computer in een totaal geautomatiseerde praktijk. Word aardig belemmerd in een aantal werkzaamheden. Fysiostudent Gast Geplaatst: 9:59 @sofietje omdat ik op dit moment op school bezig ben met carpaaltunnelsyndroom, kwam ik hier terecht. Ik wilde gewoon ff kwijt dat je bij een carpaaltunnelsyndroom heel goed uitstraling kan hebben tot in je schouder. Alleen niet iedereen heeft er last van, het hoeft dus niet te betekenen dat het hoger zit. Groetjes Hema gast Geplaatst: 15:26 Hallo, na dat ik een gereedschap stevig vasthield kreeg ik ploseling een tintelend gevoel in mijn linkerpink en een licht gevoelloosheid in mijn handplalm onder de pink. De tinteling gaat niet weg en nu krijg ik ook last van pijn in mijn onderarm en schouder. Het is een vreemd gevoel en erg lastig en het is een rotgevoel, en ik hoop dat dit vanzelf zo snel verdwijnt als dat het is gekomen. Fredrika gast Geplaatst: 9:06 ik heb sinds een week last van een tintelend gevoel in mijn linkerhand (van pink tot handpalm) die weer een zwaar gevoel veroorzaakt aan de linkerarm tot aan de schouder.

Brandende en zere nek, schouder arm - medisch Forum

Bij mij kan je dan ook voelden dat de spieren in nek hard aanvoelen, en een aantal behandelingen bij Fysio die nek weer losmaakt en wat oefeningen laat doen, is het weer weg. Dus let voor je zelf eens op als je last van het tintelen krijg of de spieren in nek ook gespannen zijn, dan kan het daar vandaan komen. Een carpaal nivea tunnel verspreid zich niet door de hele arm met tintelen, en is idd door die paar testjes die hier al gegeven werden zelf ook te testen. Maar gezien je het heb over dat je vooral bij je computer er last van krijgt, zou je ook last van rsi kunnen hebben. Weet niet wat voor werk je doet, en of je daar een veel herhalende beweging doet zonder weinig afwisseling, dat kan allemaal dan in relatie met elkaar staan. Heel veel sterkte cybermuis Linda50 Geplaatst: 14:53 hoi cybermuis, dank voor je reactie! Jij hebt ook vervelende klachten, wat ellendig! Ondertussen weet ik dat het uiteraard geen carpaal tunnelsyndroom is, het zit (helaas)hoger. Nu wordt er weer aan een nekhernia gedacht, alhoewel ik geen pijn in de nek heb. Ik krijg over 10 dagen een mri. Volgens de neuroloog zit er een zenuw behoorlijk in de knel.

Dan heb je meer kans dat het vanuit de elleboog, schouder of nek vandaan komt. Ik heb capaal tunnelsyndroom gehad en idd overdag vaak tintelingen en in spit de nacht een dode hand en heeel vaak wakker worden. Maar ik had verder geen tintelingen in de arm oid. Saartje65 Gast Geplaatst: 19:00 Thorassic outlet syndrome ofwel tos, een zenuw die knel zit tussen de bovenste ribben, vlak bij je schouder kan deze klachten veroorzaken, bij mij zat het hele gebied nek/schouders vast en ben daarvoor behandeld bij de fysio,massage en warmte, en goed. Het heeft een hele tijd geduurd voordat het minder werd,nog steeds last na bv lang schilderen, de hond kammen, etc; een doof gevoel in de hele arm,tintelen last van de duim en middelvinger, huisarts kan dit heel goed testen: je moet je arm opzij houden. Werkzaam in de gezondheidzorg en heb mezelf van de week naar de neuroloog verwezen ivb met een slapende en tintelende rechterarm, mijn eigen diagnose was in eerste instantie een carpaal tunnel syndroom, voor de neuroloog was dat nog niet echt duidelijk. Ondertussen gaat mijn rechterbeen ook slapend aanvoelen en heb ik zo langzamerhand het gevoel alsof mijn rechterarm aan het afsterven. Ik heb afgelopen donderdag een emg, een elektromyogram gehad en moet nu nog tot komende donderdag op de uitslag wachten. Cybermuis Geplaatst: 16:01 hoi hoi, bij tintelen in de hele arm is er vaak sprake van een beknelling ergens in de arm. Kan ook vanuit nek komen, heb het zelf jaren gehad enkel bij mij kwam het door abrupt stoppen met majoretten (ieder heeft zo zijn jeugd zondes ) En waren de spieren niet afgetraind dus gingen maar hun weg in nek en hals, en kwamen toen. Nu is dat medisch opgelost enkel er zijn nog wel momenten dat het weer gaat opspelen, en dan vaak ook 's nachts of als je achter pc zit dingen tilt ect.

Cans (Klachten van de arm, nek en/of schouder ) Chronische

Leo37, geplaatst: 17:50, ook ik heb af en toe last van prikkels en tintelingen in mijn linkerarm. Volgens de dokter houd dat verband met mijn nek klachten. Zenuwen die dan gedeeltelijk afgeklemd worden. Het is pijn een rotgevoel. Gast Geplaatst: 14:23 Tintelingen in de handen die toenemen 's nachts kunnen wijzen op een carpaal tunnel syndroom. Dit is een compressie van een zenuw thv de pols aan de kant van je handpalm. Als je het kan uitlokken door in het midden er op te tikken (teken van Tinel) of door beide handpalmen tegen elkaar te drukken gedurende een minuut (teken van Phalen dan pleit dit in het voordeel ervan. Het is een vaak voorkomende aandoening die toeneemt 's nachts omdat er dan meer vocht opgehouden wordt en de druk toeneemt. Als je er last van hebt raadpleeg je best je huisarts, die kan je er voor behandelen! Ik hoop dat jullie hiermee geholpen zijn! Sofietje geplaatst: 15:49 Als je tintelingen in je hele arm hebt dan lijkt het mij zeer onwaarschijnlijk dat het dan carpaal tunnelsyndroom kan zijn.

Hoe langer ik blijf zitten hoe meer het gaat tintelen. Het ergst is het als ik slaap. Ik word snacht veel wakker met een tintelende hand en prevage onderarm. Me hand en arm zo totaal dof, gevoeloos en tintelen als een gek (zo als bijvoorbeeld een slapend been.). Bij mijn voel ik nu ook een zeurend gevoel in/bij me oksel heb jij dat ook? Geen pijn maar gewoon een beetje zeurend. Starkte en ga gewoon ff naar de huisarts. Wie weet vind ie wat en ben je er snel weer van. Hannibal, gast, geplaatst: 20:01, hallo john, wat jij beschrijft heb ik precies hetzelfde. Heb jij daar wat over uitgevonden? John schreef: hoi, ik loop ook al een aantal weken met tintelingen in mijn hand en onderarm.

Pijn in nek en schouders met uitstraling naar arm en tintelingen

Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index spier- en handcreme gewrichtsklachten tintelingen in armen en handen, wat is er aan de hand? Auteur, onderwerp: tintelingen in armen en handen, wat is er aan de hand? Bernd, geplaatst: 19:36, sinds een week of 2 wordt ik s'nachts wakker met totaal tintelende armen en handen wat later afzwakt maar later op m'n werk en in m'n vrije tijd weer terug komt. Eerst dacht ik dat ik me te veel had uitgeslooft in de fitnesszaal maar dat is onder tussen een week geleden en ik heb er nog steeds last van. Voor dat ik naar de huisarts ga zou ik graag jullie mening hierover willen horen. Groeten van bernd, john. Gast, geplaatst: 9:52, hoi, ik loop ook al een aantal weken met tintelingen in mijn hand en onderarm. Ben bij de dokter geweest maar deze kon niks raars vinden. Overdag valt het tintelen mee. Wel als ik bijvoorbeeld achter de pc zit of in een andere houding die ik een aantal minuten lang aan hou dan begint het licht te tintelen in me hand.

Pijn nek schouder tintelingen arm
Rated 4/5 based on 736 reviews
SHARE

Gysusyv, Wed, June, 13, 2018

Je kunt het vaak vinden door zo'n strakke streng met de vingers af te lopen. Soms komt de pijn alleen als je er op drukt of als je de spier gebruikt (latent triggerpoint maar de pijn kan ook continu zeurend aanwezig zijn (active triggerpoint). Bovendien kan de pijn uitstralen naar een ander gebied. Sommige bewegingen worden moeilijker doordat de spier niet goed kan rekken. Gevolgen van triggerpoints zijn dan ook vaak bewegingsbeperking of pijn, die zonder behandeling jaren kunnen voortbestaan.

pijn nek schouder tintelingen arm Ywapuvih, Wed, June, 13, 2018

Dit is ook het geval bij de overige cellen van het strengetje vezels dat door dezelfde zenuw worden aangestuurd. Door die lokale samentrekking komt het hele strengetje onder spanning. Triggerpoint voelen, als je met je vingers met enige druk dwars over die spier gaat, voel je dat strengetje soms wegschieten. De triggerpoint is dan dat harde en gevoelig plekje.

pijn nek schouder tintelingen arm Ylybeseg, Wed, June, 13, 2018

Triggerpoints ontstaan vaak als gevolg van een of andere vorm van overbelasting of ongunstig gebruik van de spieren. Pijn op een andere plek, het opvallende is dat ze vaak klachten veroorzaken op een andere plek dan waar de spierknoop zich bevindt. In de voorbeeldplaatjes op deze pagina zijn de triggerpoints als kruisjes aangeduid, terwijl het rode gebied aangeeft waar uitstralende pijn kan optreden. Wat is er precies aan de hand? Onder de microscoop is te zien dat de spiercellen niet kapot zijn, maar gedeeltelijk zijn samengetrokken, meestal in de buurt van de aanhechting van de zenuw.

pijn nek schouder tintelingen arm Mijilu, Wed, June, 13, 2018

Triggerpoints in medische wetenschap en literatuur. Triggerpoints in de gezondheidszorg. De medische naam voor een spierknoop is neuro-musculaire triggerpoint (NMTrP) of kortweg triggerpoint. Het is een lokale verkramping in het spierweefsel die pijn, tintelingen of gevoelloosheid veroorzaakt.

pijn nek schouder tintelingen arm Lopusa, Wed, June, 13, 2018

Op deze pagina: wat zijn triggerpoints? Triggerpoints en gespannen spieren. het vinden van de triggerpoints. het behandelen van de triggerpoints.

pijn nek schouder tintelingen arm Ijywyw, Wed, June, 13, 2018

Kennis uit de natuurgeneeskunde, elke therapeut heeft zijn eigen specifieke kennis opgebouwd met kennis vanuit de Acupunctuur, Aroma Therapie, bachbloesems, causapractie, energetisch Structurele balans (esb gastro-intestinale therapie, hartcoherentie, kleurentherapie, lymfedrainage, massagetechnieken, neuro-linguïstisch Programmeren (nlp relaxatietherapie, voedingsleer en allerlei manuele therapieën. Deze achtergrondkennis heeft invloed op de dagelijkse behandelingen van de therapeuten). Triggerpoints of spierknopen zijn vaak de oorzaak van pijn en bewegingsproblemen. Toch worden ze ook gemakkelijk over het hoofd gezien. Massage is een vriendelijke en effectieve behandelmethode.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: